Gel lak

Dugi i lepo nalakirani nokti svakako su oličenje ženstvenosti i svaka pripadnica lepšeg pola želi da ih ima. Kada se rukujemo, potpisujemo, ili bilo kakav pokret rukom da napravimo – nokti dolaze u prvi plan. Zato je bitno da budu lepi i negovani, jer to na neki način predstavlja vaš stil i lični pečat.

Gel lak je savršen izbor za efekat koji želite da postignete sa svojim noktima, jer im on daje punoću, kao UV gel, a boju kao lak za nokte. Kako nanesete gel lak u svom kozmetičkom salonu, on će krasiti vaše nokte minimalno dve do tri nedelje, i sve vreme će izgledati isto kao i prvog dana, znači jednako lepo.

Međutim, pošto je trajanje ovog laka individualno, to bi značilo da vek gel laka zavisi od toga kojom brzinom vam nokti rastu.

Pogledajte neke od naših radova na slikama ispod

Termin u našem salonu možete zakazati putem telefona na broj 061 60 30 50 6 ili putem kontakt forme na sajtu koja se nalazi ispod.

  • Detaljnije informacije oko termina i usluga možete dobiti putem telefona na
    061 60 30 50 6
  • Dostupni smo na Viber-u i WhatsApp-u, ukoliko Vam se ne javimo odmah slobodno nam pošaljite poruku, odgovorićemo u najkraćem roku. Hvala

KONTAKT

Radno vreme
Ponedeljak-Petak od 8h do 20h
Subota od 9h do 16h
Nedelja neradna

Da zakažeš termin pozovi nas na:
061 60 30 50 6
Ili nam pošalji poruku
Salon UniQ se nalazi u Tolstojevoj 43 u Novom Sadu.

Manikir Pedikir @ 2018. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole. - Politika privatnosti - Politika kolačića